Construim o nouă sală de clasă 🏗

Published by

on

Dragii mei 🤗🧡, avem veşti minunate ✨️:

În primul rând dorim să mulțumim din suflet tuturor celor care au contribuit la cumpărarea băncilor, s-au adunat banii pentru toate 5 🎉🙏💖 (detaliile despre acest proiect le găsiți aici).

Şi, datorită suportului vostru inestimabil, am îndrăznit să visăm chiar mai departe: am hotărât să construim o nouă sală de clasă! 🏗

Cea veche nu doar că nu este suficient de încăpătoare, dar are deja probleme majore, după cum se poate vedea şindin poze: termitele au mâncat-o încet-încet (toate casele din aşezările tribului maasai au aceeaşi soartă, trebuie reconstruite la fiecare doi ani…), iar acoperişul este atât de distrus, încât în zilele ploioase şcoala nu poate fi folosită.

Noua sală de clasă tot nu va fi una permanentă (acum nu ne permite nici timpul, nici buzunarul aşa ceva, dar urmează… 🙂), dar va fi mult mai încăpătoare şi mai solid construită.

Dar, chiar dacă părinții şi comunitatea şi-au oferit suportul în privința forței de muncă, iar o parte din materialele folosite se găsesc gratuit în natură, tot nu se poate rezolva totul fără o investiție minimă. Aşadar avem nevoie de:

🔸️ciment
🔸️nisip
🔸️cherestea – atât pentru fundație, cât şi pentru un acoperiş solid
🔸️cuie
🔸️ajutor de specialitate şi transport pentru materiale

Costul total estimat se ridică la 475$, ceea ce este chiar foarte modest pentru cunstrucția unei săli de clasă, singura problemă e că nu îi avem 🤷‍♀️.

Aşa că şi de data asta suntem nevoiți să ne bazăm pe suportul vostru: sper că ne veți ajuta în demersul nostru de a oferi acestor copii măcar o fărâmă din ceea ce au ai noştrii 🙏📚.

Şi, dacă tot am extins proiectul într-un mod atât de îndrăzneț, am mai înscris 9 copii. Ca să fie o cifră rotundă: 50 🙂. Aşadar mai avem nevoie de 3 bănci: o bancă costă 80$, iar celor care donează una întreagă le oferim – în semn de mulțumire – posibilitatea de a le greava numele pe ea 🤲✍️.

Mulțumim 💝.

Update (20 februarie 2024):

🔹️ Datorită suportului vostru 🙏❤️, s-au adunat banii pentru construirea unei noi săli de clasă 🏗. Eu sunt foarte fericită şi recunoscătoare că am asemenea oameni în jurul meu… Datorită vouă, 50 de copii dintr-un colț uitat de lume vor avea şansa la educație 📚 (şi la o masă pe zi – deloc neglijabil). E ceva fantastic… ✨️

Dacă doriți să sprijiniți un proiect în derulare, o puteți face intrând la proiectul respectiv.

Dacă doriți să „adoptați” un copil, sprijinindu-i calea spre educație, găsiți detaliile aici.

Dar dacă nu vă puteți hotărâ asupra unui proiect anume,și doriți să sprijiniți activitatea noastră așa, în general, o puteți face prin formularul de donații din josul paginii. Orice donație este binevenită, pentru că ne ajută in acoperirea cheltuielilor de funcționare (deplasări, consumabile, taxe de transfer, obținere aprobări legale…)

Mulțumim mult, suntem foarte recunoscători pentru suportul vostru!

One-Time
Monthly
Yearly

Make a one-time donation

Make a monthly donation

Make a yearly donation

Choose an amount

$5.00
$15.00
$100.00
$5.00
$15.00
$100.00
$5.00
$15.00
$100.00

Or enter a custom amount

$

Your contribution is appreciated.

Your contribution is appreciated.

Your contribution is appreciated.

DonateDonate monthlyDonate yearly

Sau puteți utiliza conturile de mai jos (doar să menționați destinația banilor):

💳 Revolut: +40 729 333615 sau revolut.me/zsofia42hj
💳 PayPal: https://paypal.me/OneParentStory
💳 Wise: +40 729 333615
sau zsofi_2008@yahoo.com
sau transfer bancar lei :
Zsofia Nagy
RO70 BREL 0005 6009 9106 0100
💳 ING – vi-l trimit la cerere, prin mesaj privat😉

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started